Parterapi pris

Parterapi pris

Parterapi pris: 1200,- kr for en session på 75 minutter.

Jeg anbefaler altid, at vi laver tre aftaler i kalenderen ved første møde med forholdsvis kort tid imellem. Det er min erfaring, at det er rigtig godt at have lagt datoerne fast fra starten af, så vi undgår, at der kommer for mange forhindringer. Efter de første tre sessioner kan vi sammen afklare, hvor ofte I har behov for at komme, og hvor lang tid der kan gå imellem hver parterapi session.

Samtalerne vil foregå i mit kliniklokale i Psykologhuset i Aarhus.

Adressen er: Guldsmedgade 20, 1.Aarhus C

Jeg er en del af et klinikfællesskab med flere psykologer og psykoterapeuter, hvor vi hver har vores selvstændige virksomhed.

Såfremt I kommer i bil, er det nærmeste p-hus Magasin som er ca. 100 m fra klinikken. Det er også en mulighed at parkere i Latinergården der ligeledes er meget tæt på klinikken.

Eventuelle afbud bedes meldes senest kl. 8.00 dagen forinden.

Jeg kan kontaktes på telefon:  30 28 01 08

Jeg har almindeligvis telefontid dagligt mellem kl. 12.00-12.30, men der kan være dage, hvor jeg er optaget i det tidsrum. I kan i stedet vælge at sende mig en mail ved at udfylde kontaktformularen nedenfor. Jeg vender altid hurtigt tilbage med svar.

Der er desværre ingen elevator i opgangen og er derfor ikke tilgængelig for kørestolsbrugere. Jeg kan dog tilbyde, at parterapien kan foregå et andet sted efter aftale.

Retningslinjer i forbindelse med COVID-19

Når I ankommer til klinikken må I meget gerne spritte jeres hænder af. Der står sprit på bordet lige indenfor indgangen. Hvis en af jer føler jer sløj eller syg vil jeg bede jer om at melde afbud – selv hvis det er samme dag. I kan ringe eller sende en sms på tlf. 30280108. Jeg lufter ud i lokalet mellem hvert par og spritter af på kontaktflader.

Læs nærmere om parterapeut Karin Sparre

Kontakt for at høre nærmere om parterapi